Coaching

********************************************************************************************************

Coaching, att vägleda.

Vad skulle du göra om du vågade?

Inom oss har vi potential att vara och bli det vi vill. Ibland kan det vara lite svårt att se vägen framåt. Då kan jag, genom coaching, vara din vägledare och fungera som en förstärkare. Jag speglar dig genom frågor så att du ska se den unika och fantastiska person du är. Du har alla svar inom dig, jag hjälper dig att få syn på dem!

Vill du göra en förändring i ditt liv? Kanske byta jobb, men vet inte till vad eller om du vågar? Behöver du ändra din livsstil för att förbättra din hälsa? Känner du att du står still och inte kommer vidare för att få leva det bästa livet du kan? Behöver du någon som ställer de där besvärliga frågorna som kräver svar? Då kan coaching kanske vara något för dig! Hör av dig till mig så ska vi se vad vi kan göra tillsammans, för att du ska nå dina mål och/eller förverkliga dina drömmar!

Vad innebär coaching hos mig?

Vi kommer att arbeta mycket med värderingar och vad du vill ha i ditt liv och vilken person du vill vara. Om du har ett mål kring din hälsa, vilka värderingar har du då – hur vill du att din hälsa ska vara? Om du söker ett nytt jobb eller rentav drömjobbet : Vilka värderingar har du då kring hur du vill att din jobbsituation ska se ut, för att du ska trivas och må bra.

Värderingarna blir sedan din kompass när du jobbar för att nå ditt mål. Jag kommer att vägleda dig och ställa frågor som hjälper dig att tänka efter. Coaching innebär att du får stöd/hjälp att hitta kraften inifrån, för att följa dina drömmar och nå dina mål. Det är därför viktigt att du känner att du VILL bli coachad. Självklart kan jag ge tips och råd också, men bara om du vill ha dem själv.

Låt oss börja med ett första, kostnadsfritt samtal på ca 30 minuter! Där kan vi se om vår personkemi fungerar samt lite kort om vad just du känner att du behöver hjälp med. Därefter kan vi se om du kanske bara behöver ett bollplank någon enstaka gång eller om vi ska skräddarsy ett paket med ett visst antal coachingsessioner.

Vad kostar det?

En session kostar 875 kr inkl. moms men det är det enda priset jag lägger ut här. Jag vill att du som kommer till mig ska få en individuell plan som passar just dig.

Coaching min hörna på hemmakontoret.
Min coachinghörna!

Var finns jag?

Jag arbetar främst i Västmanland och jag bor, i Skultuna, strax utanför Västerås tätort. Där har jag ett hemmakontor med en ”coachinghörna”. Det går även bra att vi träffas på något fik eller kanske i en lugn hotellobby eller något liknande, inne i Västerås. I dessa coronatider erbjuder jag även digital coaching (via zoom) och för den som vill träffas så kan vi (när vädret tillåter) sitta ute på vår altan med behörigt avstånd.