En vårkväll i april.

Jag sitter här vid datorn med ett glas bubblande rosé och en känsla av att det mesta nog kommer ordna sig till slut. Samtidigt ser jag på Facebook att Adam Alsing har dött i sviterna av Corona. Vilka kontraster livet ger oss. Vila i frid Adam och all kärlek till din familj och dina vänner som aldrig mer får träffa dig. Vila i frid ALLA ni som har dött i detta vedervärdiga virus. Kärlek till ALLA er som förlorat era nära och kära. Ute är det en vacker vårkväll i april och solen har värmt i blåsten idag. Skönhet och otäckhet under samma himmel, så är livet och det lär nog aldrig ändras tyvärr. Det enda vi säkert vet, det är att vi alla ska dö. Så lev livet levande nu, vänta inte!

Jag oroas över läget i hela världen och samtidigt vet jag att jag måste göra mitt bästa för att få fart på mitt företag. Än så länge har jag det bra, eftersom jag har starta-eget-bidrag till och med juli i år. Jag har således pengar som kommer in även om jag inte får några uppdrag i företaget. Även här kontraster. Oro över världsläget och samtidigt oro över hur företaget ska gå men också en känsla av att jag har det bättre än många och borde vara glad och nöjd över det. En blandning av oro, längtan och en gnutta hederlig svensk skam – sprungen ur Jantelagen troligast.

Det kommer dock en dag då jag måste stå på egna ben för att klara av, åtminstone, företagets utgifter och mina egna räkningar. Jag har nu lagt upp ett coaching-erbjudande och jag hoppas någon kommer finna det intressant nog. Sen kan jag inte göra så mycket mer än att sprida det och vänta. Vad det gäller sången så får jag nog acceptera att den kommer ligga i träda ett tag framöver. Kanske får jag in uppdrag som borgerlig officiant och då blir jag glad.

Hur mår du? Vilka frågor finns hos dig? Hur hanterar du det som sker just nu? Oavsett så hoppas jag att du tar hand om dig och visar hänsyn till dina medmänniskor. Tvätta händerna, håll avstånd och stanna hemma om du är sjuk! Vi kommer att komma ur det här, även om det kan kännas hopplöst för tillfället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Post