Ett tag sedan sist

Nu var det ett tag sedan jag sist skrev här så det är verkligen på tiden! Vad finns det då att berätta om? Jo, jag har haft min första betalande coachingklient och jag gör tydligen något bra eftersom klienten har beställt fler sessioner av mig. Det känns toppen! 🤩 Jag fick också fakturera ett radioreklamuppdrag för ungefär en månad sedan. Det börjar hända lite saker nu och jag är så glad för det!

Tyvärr har det inte bara hänt bra saker, så är ju livet. Den 28 juni fick jag tyvärr lov att ta bort min äldsta och älskade katt, Wille. Han blev hela 18 år och har haft ett bra liv. Jag saknar honom men vet att jag gjorde det enda rätta. Nu har jag bara en katt kvar och det är Leo som är 15 år. Tyvärr kan det vara så att han har cancer i levern, så jag ska beställa tid för ett ultraljud när min sambos semester börjar. Då får vi se, svart på vitt, om det är cancer eller om det kan vara något annat som faktiskt är vettigt behandlingsbart. Jag hoppas på att få behålla honom några år till iallafall.

Nygammal resa, nu når jag målet!

Nu till något nytt, eller ja nygammalt för mig med tanke på alla gånger jag påbörjat detta förut. Idag påbörjar jag min, förhoppningsvis, sista stora viktminskningsresa. Ett första delmål är att ha gått ned 20 kg till årets slut. Det var ett tag sedan sist, som jag vägde så lite.

Förutom att jag behöver detta för min hälsa, så handlar det också om att jag vill kunna hjälpa andra att gå ned i vikt. Kanske just dig som läser nu, vem vet? Jag har alla kunskaper som behövs, både om kost och träning samt även hur man jobbar med det mentala. Jag skulle säkerligen kunna hjälpa andra redan idag men om jag kan hjälpa mig själv först så känns det mer trovärdigt att jag även kan hjälpa andra.

Nuläget!

Ett tag sedan sist. Nuläget.
Så här ser det ut i nuläget: 127,6 kg till mina 162 centimeter.

Som ni ser på fotokollaget så har jag en hel del jobb framför mig. Jag väger idag 127,6 kg till mina 162 cm. Det första målet är att ha gått ned 20 kg till slutet av 2020. Sedan får jag se då, vad jag sätter för nytt mål. Nu är det iallafall ute, svart på vitt, offentligt. Nu kör vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Post