Klara färdiga, uppdrag!

Nu är mitt företagskonto klart och upplagt och jag väntar hem mitt Swishavtal. När det är påskrivet så ska det skickas tillbaka till banken så de kan lägga upp även min Swish för företaget. Jag är snart verkligen redo på riktigt för att ta uppdrag och det känns toppen. Ja, förresten, jag gjorde min första momsrapport idag också! Det beror på att jag köpte domän och plats på webbhotell redan i november. Eftersom mitt företag är enskild firma så gick det bra, då allt går på mitt personnummer.

Jag har fortfarande lite svårt att förstå att jag är egenföretagare nu. Det har liksom inte riktigt satt sig hos mig, kronan har lite fastnat i myntinkastet. Den trillar väl ned snart och om ni ser någon springandes, glädjetjutandes, genom Västerås – då är det kanske jag. Jag är min egen, jag har skapat min egen arbetsplats, mitt eget jobb! Jag får göra det jag är bra på och brinner för. Kan det egentligen bli så mycket bättre?! Min dröm har blivit verklighet!

Vad har du för drömmar? Har du någon plan på hur du ska förverkliga dem? Har du kört fast och vet inte vilken väg du ska ta? Hör av dig till mig så ska jag göra mitt bästa för att coacha dig in på rätt väg!

Ha en fin måndagskväll, för det tänker jag ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Post

Full rulle!Full rulle!

Nu har det gått några dagar på det nya året och tillika decenniet. Jag jobbar på för fullt med alla förberedelser jag behöver göra innan jag startar upp företaget på