Kompetens


Dokument och personliga referenser – min kompetens.

På den här sidan har jag valt att lägga min samlade kompetens i form av både mina dokument såsom intyg, betyg och diplom samt referenser från personer som jag på något vis berört i deras liv. Om du blir min kund och du känner att jag har uppfyllt de krav du hade och kanske lite mer än så. Då är du varmt välkommen att dela med dig av det. Skicka mig ett mejl med några rader om vad du tyckte. Jag skriver inte ut ditt namn på webbsidan, om du inte godkänner det själv och då får du vara noga med att skriva det i mejlet du skickar till mig. Du skickar ditt mail till: anna@acoh.se

Betyg, diplom och intyg.

Här finns min högskoleexamen inom det beteendevetenskapliga området och mitt diplom som “Kognitiv Coach”. Du ser även mitt intyg från kursen till borgerlig officiant som jag gick hösten 2019. På mobil kan dokumenten dock vara lite svåra att läsa. Om du vill anlita mig och känner att du vill se dokumenten ordentligt, så ordnar vi det då!

previous arrow
next arrow
Slider

Personliga referenser

Här kommer du att finna referenser från människor som jag på något vis berört via mitt företagande och hur de bedömer min kompetens. Först finner du en länk till min sida för recensioner på Facebook.

https://www.facebook.com/pg/acoachohogtider/reviews/?ref=page_internal