Nytt år med hopp om framtiden samt en nyhet.

Nytt år med hopp om framtiden, precis just så känns det! Nu är 2021 här och det är dags att ta nya friska tag! Vaccinationerna har påbörjats och det blir ljusare ute för var dag som går. Som jag önskar att smittläget blir bättre snart och att människor börjar våga planera bröllop och dop så jag kan få ut och sjunga lite. Jag hoppas att det kan få vara fler personer på begravningar så jag även kan få sjunga där. Det skulle också vara fint att få bli anlitad som borgerlig officiant. Tänk så skönt om vi kan få gå tillbaka till någon form av normalitet snart. Jag hoppas att människor kan få tillbaka sina jobb så att de känner hopp och tilltro till framtiden. Det finns så mycket jag önskar och hoppas på så jag kan inte räkna upp allt.

För er som, under tiden, behöver en knuff i rätt riktning så finns jag här som livscoach. I den bästa av världar hade jag hjälpt alla jag kunde, utan att ta betalt men även jag behöver pengar för att leva. Däremot kostar de ju inget att slå mig en signal för att se om vi passar för varandra och om du känner förtroende nog för att jag ska kunna hjälpa dig. Du kan ju också gå in och läsa mer här. I nästa stycke kan du även läsa om en nyhet i min coaching som jag planerar för.

För tillfället jobbar jag på min fysiska hälsa, framförallt handlar det om att gå ned i vikt. Något jag försökt med så många gånger sedan typ 18 års ålder. Jag har lyckats bra ibland men sen har jag gått upp lika mycket och även mer, än vad jag vägde innan. De senaste åren har jag jobbat mycket med min mentala hälsa och nu förstår jag varför jag inte har lyckats. Det håller jag på att ta itu med nu och jag försöker även hitta min helt egen väg mot en hälsosam vikt. Med mina nya insikter så skulle jag vilja hjälpa andra som jag, i min egenskap som coach. Känner du igen dig i det jag skriver om här? Hör gärna av dig! Ett första samtal är alltid kostnadsfritt och sedan kan vi göra upp en plan för just dig!

Related Post