Om Anna


Om Anna, vem är hon?
Anna

Vem är då Anna?

Jo, en kompetent och driven kvinna i mina bästa år! Jag har tröttnat på att inte hitta ett jobb där jag kan få användning för mina erfarenheter, kunskaper och färdigheter. Nu tar jag saken i egna händer och startar eget företag! Dags att skriva min egen historia, den om Anna som en framgångsrik entreprenör med hjärtat på rätta stället!

Mina erfarenheter

I mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat mycket med människor på olika vis såsom: Vårdbiträde vid äldreboende, vårdare på LSS-boende och behandlingsassistent vid ett boende för ensamkommande flyktingbarn. Jag har även mött människor i serviceyrken såsom smakprovsdemonstratris och lokalvårdare. Under ett par år arbetade jag som kontorist, sekreterare, receptionist och ja allt-i-allo på en försäljningsfirma som sålde produkter till industriföretag. Många olika yrkeserfarenheter som har gett mig en bra grund att stå på.

Utbildningsmässigt så har jag en tvåårig högskoleexamen inom det beteendevetenskapliga området. Sedan har jag faktiskt ett yrkesbevis som kock och ett diplom som kognitiv coach. Jag är även utbildad lärar- och elevassistent. Jag har också gått en utbildning på två helger till borgerlig officiant. Även inom detta område är det en brokig skara utbildningar som har gett mig mycket kunskap och erfarenheter samt många möten med många olika människor.

På det personliga planet har jag erfarenheter som man helst är utan såsom att jag förlorade min mamma vid endast 16-års ålder. Det är en händelse som har satt starka spår i mig och dessa jobbar jag med än idag. Min självkännedom har ökat enormt under de senaste 15 åren, då jag först då började bearbeta min sorg. Jag har också erfarenheten att vara långtidsarbetslös med enstaka timanställningar. Det sätter också ganska starka spår i sinnet. Vid 2019 års slut, då hade jag varit inskriven på Arbetsförmedlingen i 9 år.

Tack vare en bra kurator, kurser i kognitiv coaching och mindfulness, mycket arbete med mig själv, bra vänner och familj samt en fantastisk sambo så står jag där jag är idag – redo för ett nytt kapitel i livet och redo att hjälpa andra att hitta sina “nya kapitel” i livet. Det känns fantastiskt bra!

Fem fakta om Anna:

Djurägare, har två katter.

Målar tavlor ibland, när andan faller på.

Sjunger gärna karaoke.

Nördigt förtjust i näringslära.

Glaset är halvfullt, inte halvtomt.

Vad vill jag?

Att företaget lyckas och växer. Viljan att hjälpa människor framåt i sina liv och även ge dem fina upplevelser vid viktiga händelser i deras liv, den är stark. Tron på att ju bättre vi mår, desto bättre mår samhället den är också mycket stark. Att bli en tydlig och klar röst i samhället, någon att räkna med och någon att se upp till och ha som förebild.

Vi lever i ett bra land och jag älskar Sverige för allt bra vi gör och alla bra människor som finns här, för den välfärd vi har. En del kan bli mycket bättre och jag vill göra det jag kan.

Jag hoppas att få hjälpa många med min coachning, så de förverkligar drömmar och planer, eller vad det nu må vara som de vill ändra på i sina liv. Jag hoppas också att få hjälpa många med en fin borgerlig ceremoni, när någon när och kär ska begravas eller när ett barn ska välkomnas/namnges. Att få förgylla så många högtider som möjligt, med min sång, är även det en förhoppning jag har.

Tack för att du har tagit dig tid att läsa detta! Varmt välkommen att höra av dig om du behöver någon av mina tjänster nu eller i framtiden.

//Anna, ägare och grundare av “Annas Coaching och Högtider”.