Orolig men samtidigt stolt.

Det var ett tag sedan som jag skrev här nu. Jag har visserligen varit skapligt aktiv på Facebook och LinkedIn så det är inte total stiltje. Just nu känns läget bara lite sisådär och det får vara okej. Jag är inte jätteorolig för egen del men väldigt orolig för hur detta med Coronaviruset ska drabba Sverige som land. Ja självklart hur det kommer att drabba hela världen men nu bor jag ju en gång för alla här i Sverige.

Min önskan är att det vi gör här i Sverige, kommer visa sig vara en bra lösning för oss. Förhoppningen är att påverkan av Corona blir så liten som möjligt. Jag tycker att Regeringen och myndigheterna gör ett bra jobb och jag är stolt över lilla Sverige som orsakar sådan debatt i hela världen just nu. Jag är stolt över att vi har den tilltron och tilliten vi har till Regeringen och myndigheterna. De flesta verkar lyda de uppmaningar som kommer och det gör mig så varm i hjärtat. Det värmer också att se att människor hjälper till och ger av det de har, i dessa dagar. Jag är stolt över att Regeringen vågar sätta politiska utspel åt sidan och låta experterna styra vad som behöver göras.

Jag hoppas och är övertygad om att ni alla därute gör vad ni kan för att minimera risker men också hjälpa varandra. Vi ska ta oss igenom detta och komma ut på andra sidan. Det kommer bli skador och förluster, mer än vad vi skulle vilja, men vi kommer igen. Jag finns här och kommer plocka fram någon slags erbjudande inom coaching. Detta för de av er som tyvärr behöver leta nya jobb och behöver hjälp med motivation samt råd och stöd. Jag håller på och funderar på ett bra förslag och erbjudande som kan passa så många som möjligt. Dett känns ju inte okej att “skinna” någon i tider som dessa samtidigt som jag själv också måste kunna få in lite till kassan. Därav kommer det bli ett bra erbjudande under ett par månader, det lovar jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Post