Vad vill du uppnå i ditt liv?

Ja, vad vill du uppnå i ditt liv? Det är en fråga som vi alla borde ställa oss själva lite då och då. Vad vill jag uppleva, vad vill jag göra, vad vill jag lämna efter mig? Hur stort intryck på eftervärlden vill jag göra? Oavsett vad jag vill så är det viktigaste att jag kommer känna mig nöjd med mitt liv, den dagen då det är på väg att ta slut. Tänk att behöva ligga där och behöva ångra allt jag inte upplevde och/eller gjorde. Då tror inte jag att väntan på döden blir särskilt angenäm, den lär bli högst ångestfylld. Kanske blir jag dement och glömmer allt, ja då spelar det ju ingen större roll. Men vem vill chansa på det? Inte jag iallafall.

Jag håller på med att göra det jag vill nu, genom att jag startat mitt företag. Det har varit, till och från, en dröm sedan jag var 25. Att få vara min egen. Sedan har idéerna skiftat om vad jag velat hålla på med i företaget, men viljan att bli entreprenör har funnits där. Eller entreprenören har funnits i mig hela tiden, hon har bara gömt sig lite. Nu står hon här på skapligt stadiga ben och hon tänker inte kasta in handduken i första taget. Nu ska här byggas ett företag som kommer att bli en del av det jag lämnar efter mig, när min tid är kommen. Det känns underbart!

Jag önskar dig allt gott och att du hittar det just du vill göra och uppnå med ditt liv! Om du känner att du behöver hjälp på vägen, hör av dig till mig så kan vi se hur vi kan jobba med detta tillsammans! Vi tar ett första förutsättningslöst möte eller telefonsamtal, så ser vi från det hur vi ska gå vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Post